BLOGGEN

Måndag 14/11-11

Måndag igen efter en trevlig helg.

På lördag hade vi besök av goa Sofia med Våfflans dotter Vera och Goldentjejen Alice. Allra först gick vi en skön promenad med alla hundarna.  Freja och Vera är verkligen av samma  "skrot och korn"...  bus och lek heeela tiden, ibland riktigt tufft ;) Kvällen blev, följdriktigt, mycket lugn på hundfronten.

På söndag kom sonen Christian och åt middag med oss. Berra blir alltid superglad när han kommer....vi killar, typ Cool Senare på eftermiddagen åkte Eric och jag runt till våra gravar och satte på ljus. Det blev en tur på 13 mil...(Rud-Nykroppa-Filipstad)

Idag är Berra med Eric till jobbet, han har tid för sin vaccinering. När "bara" de 4 mopsarna var hemma, så tog jag med alla på promenaden. Jag brukar gå med 2 och 2 och Berra ensam, eftersom han vill gå lite fortare och gärna i skogen å lukta lite efter rådjuren som smyger omkring här..jag kan bara säga att det var inte nån bra ide´.  Vi har en runda som vi brukar gå och Våfflan blir lite sur om vi avviker för mycket från den..En del av den turen går efter "genomfartsvägen" här i Norum. Det brukar inte komma många bilar där mitt på dagen, fast idag gjorde det naturligtvis det.. kopplena blev rejält ihopsnurrade, kan jag säga.

Konstigt novermberväder det är.. tog en bild av fina blommor Cool

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 23:14

Hej har ni några mopsvalpat nu/ på ingång?

...
24.12 | 14:39

Hej
Planerar ni några valpar 2018? Söker efter en mops, färg mm. inte så avgörande.Huvudsaken en frisk o snäll hund, familjemedlem./

...
24.10 | 15:15

Nej, inga till salu ...

...
22.10 | 15:32

Hej har ni några mopsar?

...
Du gillar den här sidan