BLOGGEN

Måndag 9 juli

Åh, så fort tiden går, över 1 månad sen jag skrev här....Vi har ju varit på semesterresa i drygt 3 veckor, så jag skyller på det ;) På Lofoten kom jag inte in på internet över huvud taget..Det var en helt underbar, sagolik resa bland fjordar och fjäll, ibland sol och sommarkänsla och ibland is på vattnet och snö :) Landskapet har jag ju sett på TV, men det går inte att förstå hur underbart det är, utan att själv vistas där! En upplevelse som är svårslagen var Saltströmmarna utanför Bodö. Många miljoner vatten i timmen strömmade åt ett håll i exakt 6 timmar, sen vände det och forsade åt andra hållet, i lika måga timmar. Det forsade så fort att stora virvlar bildades, som såg riktigt farliga ut.....det går inte att beskrivas-måste ses!

Här hemma var allt sig likt, en del blommor döda-en del klarade sig ;)

Brenda är ju parad och jag tror att hon är dräktig, magen börjar bli härligt rund. Vi hade beställt ultraljud tills idag, så jag åker dit med henne, man är ju nyfiken....så i eftermiddag kl 16 vet vi säkert! Mer om det ikväll eller imorgon.

 Bilden är från Lofoten

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 23:14

Hej har ni några mopsvalpat nu/ på ingång?

...
24.12 | 14:39

Hej
Planerar ni några valpar 2018? Söker efter en mops, färg mm. inte så avgörande.Huvudsaken en frisk o snäll hund, familjemedlem./

...
24.10 | 15:15

Nej, inga till salu ...

...
22.10 | 15:32

Hej har ni några mopsar?

...
Du gillar den här sidan